torsdag, april 15, 2010

Vilken dag!

Idag har jag dragit ut tanden som har givit mig så många sömnlösa nätter, hoppas att jag slipper mera tandvärk nu! Nu kanske jag får lust med alla projekt som jag har inne i mitt huvud, som att sy en Tildadocka, fortsätta virka mormorsrutor och att måla om lite saker som jag planerat länge. Efter tandläkar besöket gick jag till Ur&penn.
 Den här fina klockan ville följa med mig hem; och det fick den så gärna, för det var synd om mig, bedövad och eländig som jag var.

Vit o fin.

 Jag planterade ihop ranunkel, vita och gul/vita penseer i en kruka och ställde den utanför dörren, blev väldigt fint.


 Min vackra hibiskus blommar.


Nu ska jag dricka kaffe och försöka äta något, bedövningen har precis släppt och jag är så hungrig. Hoppas ni alla har en bra kväll, ska försöka titta till alla mina bloggvänner i kväll.6 kommentarer:

hjärtehem sa...

Åh vad det värmde med den fina utmärkelsen, Jag blev så jätteglad!!!!
Nu ska jag klura ut fem glädjesaker, inte lätt, det finns ju så många!!!!

Var rädd om dig, kram åsa

Lisbet sa...

Hoppas det ordnat sej med tanden så att du inte har värk mera. Eller rättare sagt den frånvarande tanden, eller hur det nu blir.
En fin klocka hittade du!
Jag har också Tildadockor på väntande. Ser fram emot att börja, men det är så många saker som tränger sej före. Men snart så!
Ha en lycklig fredag!

skapa och inreda sa...

Stackars dig, hoppas du mår bättre. Jag var hos tandläkaren i går och skulle sätta i en stifttand men precis när han skulle sätta fast den så åkte den med ut i sugen. Ja, bara till att börja om med nya avtryck... hej och hå kämpa på...
Hoppas att du får en trevlig helg
Annika

Lisbet sa...

Hej!
Tänkte just sätta in en bild på min bästa lepolassi och så mindes jag att jag satt in den tidigare. Titta i mitt inlägg nr 61! Ordning och reda ser du :)
Ha en fin fredagskväll!

Lisbet sa...

Jo, så heter den ju. Men på riktigt :) alltså lepolassi. Lepo = vila och sen har väl ngn berömd Lasse eller Lassi vilat. Men nu vet du vad du skall kalla din!

Elsa sa...

Jag ska säga lepolassi också det var finare tycker jag :)