söndag, december 11, 2011

Nostalgitripp.

>>HÄR<< kan ni läsa om Elvis Forever turnen.

A TRIBUTE TO THE KING

Min man o jag blev bjuden på Rival i Stockholm av min sons flickvän, det blev en nostalgitripp som heter duga! Det var så bra ! 
Innan vi åkte var min man o jag o käkade på China-restaurang, sen träffades vi hela gänget (sju tjejer o min man) på Hotell Rival, dit kom också min son och hans kompis Tommy så att vi fick heja lite på dom också. Tommy kan ni läsa om  >>>HÄR <<< dom besökte en pub i närheten under tiden.

JACK BAYMOORE

Helt suverän artist! Jag tycker att Jack Baymoore är en av dom bästa svenska artisterna jag någonsin hört det syns att han har roligt på scen och att han verkligen gillar det han gör och han gör det förbaskat bra! >>HÄR<< kan ni besöka hans hemsida kolla bilder o lyssna på hans musik! Jack har också ett band  Jack Baymoore and the Bandits och ett Country band Tennesse Drifters gå in på hemsidan och lyssna jag lovar att ni inte blir besvikna! Jag har lyssnat nästan hela dan och är helt frälst!
Jack Baymoore

HENRIK ÅBERG
Den här killen var också super duktig ! >>HÄR<< kan ni besöka Henrik Åbergs hemsida!
Måste också säga att musikerna och kören var så bra!
TACK SWE TCB BAND och SWE TCB CHOIR  !
TACK FÖR EN HELT UNDERBAR KVÄLL !
( BILDERNA ÄR LÅNADE PÅ NÄTET )Idag har jag skickat iväg paketet till tjejen som är med i garnbytet, ska bli spännande o se om hon blir nöjd, skulle vilja skicka med mera men det gick inte ner i påsen.1 kommentar:

Anonym sa...

Har du tur så finns det snart ett paket adresserat Elsa i dina händer.

En liten ledtråd: Vi har båda två nykomlingar i familjen.