fredag, augusti 12, 2011

Besök i Falköping mm..

Nu har jag inte skrivit här på ett tag, det beror på att jag har haft så ont i ryggen och då har jag inte så stor lust med någonting. Jag är sjukskriven nästa vecka också det känns skönt jag behöver verkligen ta igen mig lite och försöka komma igång lite sakta med försiktiga promenader..sen måste jag ta upp min träning igen och börja gå med stavarna.

Den här veckan har vi haft vårat äldsta barnbarn hos oss det har verkligen varit mysigt, längtar redan till nästa gång.

Jag har varit i Falköping och hälsat på mina brorsbarn, det var så trevligt. Flickorna fick varsin kärlekssjal och dom blev glada.
Besökte min brors grav för första gången.

Den var så fin och hästar fanns i en hage alldeles intill, så vackert.Vi tog en sväng till Ullared och handlade, gjorde några riktigt bra fynd. Det var cruising i Falköping, så mycket fina bilar.Bilderna blev inte så bra, svårt att fota bilar i rörelse! Bilarna hade samlats på flygfältet innan cruisingen vi tyckte att det var onödigt att betala inträde där när dom ändå skulle cruisa på stan senare...men nästa år ska jag göra det.


Det var cruising i Stockholm också när vi kom hem, vi var på pub Anchor som ligger på Sveavägen perfekt eftersom det är den stora cruising gatan! Där träffade vi min bror med fru, deras dotter är tillsammans med han som äger restaurangen. Vi åt så god mat, vi hade så trevligt som jag inte har haft på länge, dessutom blev vi bjudna både på mat efterrätt och alkoholfria drinkar (vi dricker inte alkohol) det hade vi inte räknat med. Tack!

Stockholm Sveavägen.
6 kommentarer:

Carro sa...

Vad mycket trevligt du har gjort =)
God mat o många fina bilar :)
Kram Carro

Pysselfarmor sa...

Vilka äventyr du har haft för dig och nu blev jag hungrig när jag ser de här "goda" bilderna.

Det är tungt att besöka en grav första gången - många minnen kommer och det känns tungt av saknad.

Förstår att det inte går att plocka svamp när man har besvärlig rygg...jag har en "hyfsad" en, men nog attan känns det efter ett par timmar i svampskog. Jag gick ned på knä alltemellanåt - det kändes lättare att plocka då.

Ullared har jag aldrig varit, men min ena sons sambo har varit där två gånger och hon var jättenöjd.

Stumpan sa...

Så härligt du har haft det! Att bli bjuden på mat är underbart!
Hur många syskon har du? Det är skönt när syskon umgänget fungerar som det ska och att man trivs att umgås med varandra!
Härliga underbara bilder har du fått!

Hoppas att du blir bättre i din rygg. Det är jobbigt att ha ständig värk. Man blir irriterad och allmänt trött på allt!

Ha en skön och underbar lördag och ta hand om dig Elsa!

Kramar om

Lisbet sa...

Jomenvisst är fotona fina!
Hoppas du snart blir frisk i ryggen. Ta inte i för tidigt, du måste sköta dig nu och inte för tidigt tillbaka i jobb!
Ha en fin lördag du också!
kram

Black Iris sa...

Usch och fy för onda ryggar.. Jag ska också ta mig i kragen och börja med stavarna nu men det beror mest på att semestermaten lagt sig som en mjuk kudde runt hela mig..
Jodu, jag började också fundera på det här med mina bilder. De var ju klickbara förut som sagt och jag förstod att det berodde på att jag börjat sätta ramar på dem. Jag använder ett program som finns på Facebook. Det heter Pixlr-o-matic och är så enkelt att använda.
Jag får se hur jag gör i fortsättningen men jag ska kolla ditt program också..
Tack för tipset.

Kram Maidi

Stattinskan sa...

Numera finns det ganska mycket att välja på när det gäller alkoholfria drinkar. Jag kan inte dricka drinkar eller annan dryck med ren sprit. Tar gärna ett glas vin dock!
Fantastiskt att det finns människor som bevarar de gamla klenoderna och att de delar med sig av "grannlåten".
Din brors viloplats ligger verkligen vackert!
Gomorron Elsa :-)