onsdag, mars 03, 2010

Var är våren?

Har ju inte berättat vad jag köpte på sy-festivale den här gången, hade bestämt mig att inte köpa så mycket garn för jag har ju så mycket redan men det blev iaf ett garn som jag har tänkt att virka mormorsrutor av.
Ett billigt garn som heter Tanja blev det ett lila som ser blått ut på bilden, brunt och vitt.

Har redan börjat med mormorsrutorna, men vad ska jag gör av dom? Kommer säkert på något.

Fyndade också ett syskrin som var nedsatt för det hade en spricka på locket, får se om jag målar om det och kanske gör ett dekopage..

Här är en gubbe och en bock som står på torget i Gävle. Bjöd min man på en helg på hotell i Gävle för han fyllde år i lördags. Vi hade så mysigt, shoppade och käkade långa frukostbuffeer och goda middagar.
Hittade naturligtvis en garnaffär också.

Där jag köpte dom här små gulliga nystanen. Köpte också ett rosa garn som jag tyckte jag skulle ha till mormorsrutorna.

Börjar få lusten tillbaka har inte kännt mig så pigg senaste tiden, har inte haft lust till någonting, därför har det också varit lite bloggtorka senaste tiden, men det ska det bli ändring på nu.
Jag tror att det är vädret, vintern har varit sååå lång denna gång. Men jag tycker att man börjar känna att våren är på väg, så man får hålla ut så kommer den nog såsmåningom!
Ha en bra fortsatt vecka!


3 kommentarer:

Britt sa...

Hej! Gör en pläd av mormorsrutorna det blir jättefint o soffa till i soffan med !

Lisbet sa...

Skönt att du är tillbaka, har tittat in nu och då! Härliga saker du köpt. Sådär brukar jag också göra, köper garner. De är ju så vackra och så kunde man sticka eller virka det och det :) Fina mormorsrutor har du på gång!

Elsa sa...

Svar: Det blir nog en pläd till soffan britt.

Tack Lisbet det känns skönt att man är välkommen tillbaka :)