fredag, april 27, 2012

Varenda unge

En bloggpost som vaccinerar 95 barn

Nu har du chansen att vaccinera 95 barn mot stelkramp med hjälp av ditt bloggande. Genom att blogga ger du fler barn chans att överleva och utvecklas. Din bloggpost gör nämligen inte bara fler uppmärksamma på UNICEFs viktiga arbete för barn utan för varje bloggpost som publiceras inom kampanjen skänker Apotek Hjärtat 95 vaccin mot stelkramp.
Hjälp de barn som behöver det mest. Blogga och vaccinera fler barn.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten

Humorgalan i Tv4 

Humorgalan 2012. Foto: TV4
Humorgalan 2012 foto Tv4
Unicefambassadörerna Liza Marklund, Mark Levengood, Eva Röse och David Hellenius står som galavärdar när Humorgalan - för varenda unge direktsänds den 1 maj i TV4.
I morgon går jag till Apoteket och köper dom här nyckelringarna.
Nyckelringens intäkter bidrar inte bara till UNICEFs arbete för att alla barn ska få till exempel vaccin, rent vatten och möjlighet att gå i skolan utan sprider även budskapet att det behövs fler människor som engagerar sig och blir Världsföräldrar. Tack för att du är med och kämpar för varenda unge!

Inga kommentarer: