lördag, juni 25, 2011

Vilket gäng!

Midsommar.

I år hade vi samlat ihop alla mina syskon för att fira midsommar hos en av mina bröder som bor så vackert på landet och har plats för alla. Syskonbarn och deras barn försökte vi också få ihop det lyckades nästan, det fattades några, det hade varit så roligt om alla hade kommit, men det går ju flera tåg :) vi lyckades iallafall samla ihop ca 60st


Vi samlades på min brors gård, en del åkte lövad skrinda, en del åkte bil och somliga gick till prästgården där det var dans kring midsommarstången.Mina brorsdöttrar åker skrinda, så här ska en midsommar firas!


Grillning av majskolvar, och min svägerska vid brorsans bil (några åkte på det lövade flaket)
En liten knatte låste in sin pappa i lekstugan. Min son med blomsterkrans i håret.

Naturligtvis käkade vi en massa mat.


Det var ett knytkalas så det var absolut inget som fattades som ska finnas på ett midsommarbord, tvärt om det fanns så mycket mat! dDet var så gott och senare på kvällen grillade vi.

Det här är den trevligaste och roligaste midsommar som jag någonsin har firat, men jag saknade min bror som inte finns med oss längre.Trevlig fortsättning på sommaren ! Nu ska jag jobba två veckor till sen har jag semester, längtar!

3 kommentarer:

Carro sa...

Håller med om allt!
Det var så trevligt att få träffa alla, då det var ett tag sedan vi sågs.

Ser fram emot nästa gång! :)
Kram systerdotter Carro

Black Iris sa...

Ojoj, jag förstår verkligen att ni fick en dag att minnas lång tid framöver. Tänk att så många samlades ändå.

Kram Maidi

Lisbet sa...

Så många som 60 nära släktingar på en gång! Härligt! Jag förstår att du bevarar minnet av denna midsommarfest i evigheter. Fina bilder! God mat!
Nå, nu har du bara lite kvar till semestern.
Ha en fin dag!
kram