söndag, januari 02, 2011

Nu ska jag sopa....


....det gamla året under mattan och blicka framåt.

Nu ser jag framemot att göra om datarummet till mitt pysselrum, ska bli så roligt och bekvämt att ha alla mina pysselsaker på ett och samma ställe och inte utspritt i hela lägenheten. Tänk vad skönt att ha symaskinen uppställd hela tiden och bara sätta sig att sy när andan faller på. Det som fattas är vägghyllor och lite annan förvaring, så snart blir det ett besök på IKEA.

Idag har jag suttit med datorn hela dagen och gjort header till bloggen, blev inte riktigt som jag tänkt mig, men den får duga så länge.

Imorgon är jag tillbaka i vardagen igen efter två veckors ledighet.Ska bli sååå jobbigt att behöva gå upp klockan sex kommer säkert att vara dötrött! Har varit uppe nästan hela nätterna sista dagarna, men jag får väl skylla mig själv..haha...

Jag längtar efter våren, är trött på den här kylan och halkan nu! Tänk vad mysigt att gå ut i vårvärmen och kanske äta en glass och bara njuta.

Kommer ni ihåg dom här gamla godingarna?
Nu ska jag äta kvällsmat som "gubben" har lagat till.

GOD FORTSÄTTNING !

(för att komma till startsidan på bloggen klicka på "start" knappen högst upp till vänster)

3 kommentarer:

Anonym sa...

HejElsa!
Fin sida du har_! Visst kommer jag ihåg glassarna.... Förr smakade glassar av olika slag mycket godare än dagens glassar! Kanske beror på att man ändrar smak....
Att sopa det gamla året under mattan är en bra ide'...det ska jag göra! Glömma allt gammalt...
Ha en skön och underbar kväll!
Kramelikram Maria

Monicaslivsstil sa...

God fortsättning på 2011. Skönt att få eget rum. Jag har ett sånt och det är så bra att ha symaskinen upp jämt för då blir det gjort alla de där smågrejerna som läggs på hög annars.
Må så gott

Lisbet sa...

Det är så bra att du är tillbaka här nu! Fint har du gjort och fyndiga bilder har du till dina texter.

Jag är också led på denna köld och väntar intensivt på våren... Vi har minus 25 idag... grrr.

Ha en fin dag! :)