söndag, maj 09, 2010

Härlig frukost men utan kamera!


Hej det var länge sen! Det var länge sen jag bloggade, men jag har inte haft tid, lust eller ork. så kan det bli ibland. Har varit på loppis skulle gärna vilja visa vad jag har fyndat inte bara på loppis, dom har öppnat en helt underbar liten butik i centrumet nära mig. Jag skulle ha visat er men min son har lånat min kamera han skulle ha kommit hem i kväll men han blir borta några dagar till. Saknar verkligen min kamera, tänk vad man hittar mycket motiv som man vill fota när man inte har kameran till hands!
Det här är min son som har lånat kameran. Snälla kom hem snart!

I lördags så åt vi hotell-frukost, min mans dotter jobbar på hotellet som ligger alldeles i närheten där vi bor. Det var så mysigt och gott. Vi hade trevligt sällskap av äldsta sonen och hans fru. Vi funderar om vi ska fortsätta att äta frukost där iaf en gång i månaden :) Det blir nog för ofta en gång i veckan (fniss) man äter ju inte normalt man måste ju smaka på allt (?!).

Nu hoppas jag att allas vecka ska börja bra! Må gott!   

 

4 kommentarer:

mona sa...

Låter mysigt med hotellfrukost...i min ungdom var vi några kompisar som åt hotellfrukost ibland. Fortsätt med det, man ska förgylla sin tillvaro :)

Lisbet sa...

Säkert jobbigt utan kamera. Jag har en egen mini i handväskan, alltid. En bautastor, som jag lånat av dottern, som köpte en ny, försöker jag också få att rymmas i handväskan. Tur att det ryms så mycket i kvinnors väskor!
Vilken utmärkt idé att gå ut och äta frukost en gång i månaden... jag måste spinna lite på den idén.

snygges♥ sa...

Hahaha min kamera ligger i tryggt förvar hos mig ingen rör den!!!!
haahaa nemen <33
ha det bra låter gott med hotell frukost!!<3

sannof sa...

Gott med hotellfrukost.. det skulle jag kunna äta varenda dag..=)Trevlig helg på dej =)