måndag, februari 08, 2010

Mössorna klara och ett bättre sug!

Idag har jag en fruktansvärd tandvärk, ringde tandläkaren i morse han skrev ut antibeotika så inflamationen ska gå ner till på onsdag då jag har tid. Jag har tandlossning så det blir säkert en utdragning!

Jag köpte mig en bukett tulpaner som tröst så nu känns det redan bättre.
Jag har också stickat, är snart klar med den tionde mössan, det får också bli den sista den här vintern.

En orange och en grön är klar och snart den lila som ser blå ut på den här bilden. Vad det är svårt att fota rött och lila .Här hittar du beskrivningen på mössan.
Jag var och storhandlade på Coop forum igår, brukar få åka med min syster och svåger då vi inte har någon bil, jätte bussigt av dom tycker jag, det är jag tacksam för.
Där får jag se att dom har extrapris på den dammsugaren som jag länge har önskat mig, den är inte bara bra, den är snygg också!

En olivgrön jättesnygg! Den är så fin så man kan ha den framme, sen kan man ju använda den ibland också om man har lust. Ett är säkert det blir iallafall lite roligare att städa nu.
Ha en trevlig måndagkväll så ses vi snart igen
Kram Elsa

3 kommentarer:

Anonym sa...

En sån vill jag oxå ha,vad kostar den? Precis som du skriver;det blir säkert roligare att städa;-). Annars kan vi ju sätta den i händerna på våra karlar. En brynäsare passar för städning! Kram Katrin

Elsa sa...

Det tycker jag en Brynäsar passar till! Den kostade 1599kr, hade kostat 1800kr.

Anonym sa...

Jätte fiiiin! Lycka till! Carro